Hi mooie vrouw,


Mijn naam is Cindy Smal en woon samen met mijn man Kevin en onze twee kinderen Nikki en Kick in het mooie Opmeer.

Als kind zat het sporten al in mij, het liep als een rode draad door mijn leven. Mijn ouders vonden sport ook altijd een belangrijke factor, niet alleen voor lichaam en geest, maar zeker ook voor het sociale gedeelte. Ik heb van allerlei sporten mogen proeven, turnen, atletiek, paardrijden, handbal, volleybal, voetbal (zowel veld als zaal), bootcamp, groepslessen en de laatste jaren is krachttraining mijn lust en mijn leven.

In 2005 werd ik voor het eerst moeder en merkte snel dat mijn lichaam begon te veranderen. En na de geboorte van onze jongste in 2008 werd het er niet beter op 😉 Ik had geen overgewicht, maar was ook zeker niet HAPPY. Gehannes met bikini in de zomer, hier en daar wat pijntjes, geen conditie etc. Time for some change. Ik ben gaan zoeken naar wat de beste methode was om dit op een duurzame manier te bewerkstelligen.

Middels een platform, waar ik later voor ben gaan werken ging ik in vier tot zes maanden tijd naar een compleet ander lichaam. Dat was voor mij hèt moment dat ik wist dit moeten andere vrouwen ook weten. Dat je met krachttraining en voeding zoveel meer kan bereiken dan alleen maar een rondje hardlopen.

Ik heb me ingeschreven voor opleidingen, aantal workshops gevolgd, veel boeken gelezen, ervaring opgedaan en BAM ik werd female coach voor vrouwen die heel graag weer hun lichaam terug willen. Ook geen gehannes meer met bikini’s, leuke jurkjes, zich verstoppen in truien etc. Maar weer blije gezichten, meer zelfvertrouwen en vooral willen stralen!

Dat is mijn missie. JOU weer zien stralen ☀️


liefs, CindyCoach voor ambitieuze moeders!
Ik help jou naar een sterker, fitter en gezonder lichaam

Nieuwste blogsMeer weten over mijn POWERMOM traject?