fbpx

SPORT & WELLNESS RETREAT

Beleef jouw ultieme, sportieve retreat in Spanje met een leuke groep vrouwen die net als jij op zoek zijn naar ontstressen en het even in het hier en nu leven. Dit in combinatie met geweldige (sport)activiteiten, wellness en yoga.

Heb jij ook de behoefte om je drukke job, onderneming of je allerdaagse drukte even te ontvluchten en compleet gereset terug te gaan naar Nederland? 

Ga dan met ons mee! 

15 april 2023 vertrekken we met een kleine groep vrouwen naar het prachtige Andalusië, Zuid Spanje waar je verblijft in een geweldige villa met panoramische uitzichten over de Middellandse Zee, Marokko en Gibraltar om te genieten van een samengesteld programma die ik, in samenwerking met Villa Pureza, speciaal voor jou heb ontwikkeld. Zij zullen ervoor zorgendie dat je niet alleen actief bezig gaat zijn, maar ook zeker kan ontspannen en kan genieten van de zon, het zwembad, een goed boek of gewoon de heerlijke warmte. Oftewel, tijd voor jou!! 

AANTAL RETREAT ACTIVITEITEN

Yoga

Geef jezelf helemaal over aan de spanning en ontspanning van de yoga les, waarbij je mobiliteit een boost zal krijgen

Boottocht op zee

Samen met elkaar op een boot, rustig de Spaanse kust beleven, onder het genot van gezelligheid, foods & drinks.

Buggy tour

Voor een stukje spanning rijden we in buggy's door de Spaanse natuur en komen we op prachtige plekken met waanzinnige uitzichten.

Good food and drinks

Na alle activiteiten hoor je ook lekker te eten. Chefkok Sam bereidt werkelijk de heerlijkste gerechten voor ons terwijl de zon ondergaat.

Voor wie is deze retreat ? Wat zijn de kosten? Wat is de datum van vertrek?

ambitieuze vrouwen

Ben jij tussen de 30-60 jaar, redelijk sportief, ondernemend en hou je ook van gezelligheid? Dan neem ik jou graag mee.

€1599,- per persoon

Dit is inclusief; vliegtickets, transfer (in Spanje) verblijf, eten en drinken (exclusief alcohol) activiteiten, gebruik auto's etc.

Vertrek 15 april 2023

Vertrek is vanaf Schiphol Amsterdam

Hoe meld je je aan?

Door het contact formulier onderaan de pagina in te vullen waarbij je laat weten of je erbij bent, krijg je binnen 24 uur een aanmeldformulier zodat jouw plek daadwerkelijk wordt bevestig. 

Er is ruimte voor 8 plekken en vol is echt vol! Het lijkt mij superleuk om samen met jou deze week te mogen vastzetten als de ultieme week waarin je jouw werk, dagelijkse drukte en stress even kunt loslaten! 

Aantal Reviews

5/5
Wat een waanzinnige week! Ik heb van jullie genoten!
5/5
Ooh wat was het een mooie week, helaas al weer thuis, maar kan hier met zoveel plezier op terugkijken. Dank jullie wel allemaal!
5/5
Dank voor alles, ik vond het reuze gezellig en leuk jullie te mogen leren kennen! Het was een magische week! Mooie herinneringen hebben we gemaakt!

© cindypersonaltraining. All rights reserved

Chat openen
1
Wil je meer informatie?
Hi 🙋🏼‍♀️

Waar mag ik je mee helpen?