fbpx

POWERMOM

Mijn missie? Jouw helpen naar een gezondere leefstijl waarbij zodat je je weer blij, trots en happy voelt met je lichaam. Geen gestruggle meer met iedere zomer de bikini aan, jurkjes die net niet fijn zitten. Met meer energie opstaan dagelijks. Je weer echt vrouw en sexy voelen. 
Als moeder hebben we het altijd druk. Werk, thuis de boel op orde houden, kinderen verzorgen en gezelligheid willen hebben met vriendinnen. Liefst alles zo goed mogelijk willen managen en jezelf daardoor steeds in stapjes wegcijferen. Dat is vanaf NU klaar! Ook JIJ mag er zijn en ook JIJ mag jezelf op nummer 1 zetten. Je weer trots voelen. Sexy, meer zelfvertrouwen, meer energie, kortom het wordt JOUW tijd.

Wat is POWERMOM?

Laat ik voorop zetten dat iedere moeder die het beste wilt voor haar gezin sowieso een POWERMOM is ;-), maar ik weet dat er genoeg dames zijn die alle geluk geven aan het gezin, maar zichzelf een beetje vergeten of snel op de achtergrond zetten.
Dat hoeft dus niet meer! Zet jezelf op nummer 1 en je gaat merken dat niet alleen je kinderen en gezin zich happy voelen, maar jij ook! Hoe mooi is dat? 

– Je gaat 16 weken onder mijn begeleiding online werken aan die punten waar je continue tegenaan loopt.
-Je gaat thuis trainen zolang de gyms nog niet open zijn en je kunt kiezen uit 3x per week trainen of 4x per week trainen.
– Iedere 4 weken krijg je een nieuw schema. Daarin hou je je progressie bij.
– Nav je intake bepaal ik je caloriebehoefte welke je kunt bijhouden in my fitness pall of je weekmeals (met velen recepten) .
– Wekelijks is er een feedback moment, middels een feedback formulier hou je je gewicht bij en geef je wekelijks aan hoe het gaat. Ik zal daar op reageren dmv een video of e-mail. 
-Je krijgt zo nu en dan wat opdrachten + info voor je mindset en bewustwording
– Tips & Tricks omtrent uit eten, cravings, omgeving etc.
– En alle informatie die nodig is om jou te helpen bij het proces

Wat zijn de eisen?

– Je bent een ambitieuze moeder met kinderen in de leeftijd van 4-16 jaar
– Je wilt er 100% voor gaan
– Je bent bereid voor het thuis trainen uitdagende (verstelbare) dumbells aan te schaffen als je deze nog niet hebt en een miniband 
-Je wilt geen streng dieet, maar een duurzaam lifestyle ontwikkelen

Are you ready to become a POWERMOM? 

€275,- per maand
12 april start de PILOT, wil je daarbij zijn en ook nog eens met een hoge korting? Meld je dan nu aan! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.. 

Voeg je koptekst hier toe

Workout

Effectieve trainingen (keuze uit home en gym workouts)

Voeding

Calorieën afgestemd op je behoefte

Vraag & Antwoord

Vragen, tips en informatie

Progressie

Wekelijks feedback op je progressie

Meer kracht, gewichtsverlies en zelfvertrouwen in enkele weken