fbpx

Recensies

Marjan


"Was al jaren aan het strijden om van mijn overtollige kilo's af te komen, elke keer verviel ik weer in hetzelfde patroon. Door het online programma van Cindy te volgen heb ik geleerd dat wanneer je een terugval hebt om deze weer op te pakken en niet bij de pakken neer te zitten om te zorgen dat je niet je oude patroon weer oppakt. Dat is gelukt! En wat een verademing. Nooit gedacht dat ik zo anders ben gaan denken. Het is ok om soms even buiten de lijntjes te handelen. Als je daarna maar weer door gaat. Mijn gedachtes gingen altijd alle kanten op wanneer ik iets at wat niet in de "lijn" lag van hetgeen ik had gepland. Ik at dan maar door, want dag was toch al verpest. Cindy heeft me laten inzien dat het "alles of niets" principe me nergens gaat brengen op langer termijn. Perfectie bestaat niet. En dat is best lastig te accepteren als je iemand alles perfect wilt 😉 Dus niet alleen het fysieke gedeelte telt, maar voor mij absoluut het mentale gedeelte ook. Ben daarom super blij met Cindy d'r adviezen, rust en coaching.. het heeft me veel inzichten gegeven, maar vooral veel rust in mijn hoofd."

Anouk


"12 weken geleden werd ik getriggerd door een bericht van Cindy over online coaching. In de loop der jaren was ik een aantal kilo's aangekomen en ondanks dat ik regelmatig mijn hardloop schoenen aantrok veranderde er niet veel aan mijn lichaam. Daarom besloot ik Cindy te benaderen en de uitdaging aan te gaan. Met toegang tot een app waarin 3 workouts staan welke ik  3 dagen in de week kon uitvoeren en mijn voeding kon bijhouden kreeg ik steeds meer zicht op mijn gedrag. Ik ben een snoeper, maar ik kon me er toe zetten om dat niet meer te doen. Na de eerste week kreeg ik van Cindy te horen dat ik te weinig at. Ze gaf me tips hoe ik het beste mijn dag kon indelen om genoeg te eten en ik zelfs een zoet tussendoortje kon nemen. Na de eerste maand was er al goed resultaat zichtbaar. Uiteraard gaat het met ups en down, want de dips heb ik ook zeker gehad. Tijdens mijn vakantie had ik er dagen bij dat ik weer te veel at. Je kunt het dan niet echt bijhouden en je wilt het ook een beetje loslaten. Maar kon de balans wel aanhouden. Iets wat ik daarvoor niet had. Na 12 weken ben ik superblij met het resultaat, mijn doel was strakker in mijn vel te zitten. Dat is me tot op zeker hoogte zeker gelukt! Maar ga nog wel lekker door. Door de positieve woorden van Cindy, de handige tips en oppeppers kon ik doorzetten en heb ik mijn leefstijl veranderd. Ik ben bewust geworden van wat ik allemaal eet en wat dit in combinatie met sporten doet met je lichaam. Cindy’s online coaching was voor mij de stok achter de deur, juist wat ik nodig had!"

Linda


"Ik volgde Cindy al een tijdje op insta.. en dacht steeds.. “Zou dat iets voor mij zijn?” Op een dag ging de knop om.. ik lag in tuin in bikini en was echt niet happy met m’n lijf, zwaarder dan ooit en dacht.. ik kan zeuren of ik kan er iets aan gaan doen! Net op dat moment kwam er een post van Cindy voorbij met de 12 weekse online coaching! Dit moest zo zijn, dus hup....Cindy gelijk gemaild en aangemeld! Aan de slag! “ Work that body!” Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb! Ik ben over een paar dagen alweer aan het einde van dit traject. De weken zijn omgevlogen en had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden.. 3x per week thuis trainen is heel goed te doen. Ik kan Cindy altijd appen en krijg snel een reactie.. dat voelt fijn en ze is echt mijn stok achter de deur! Mijn voeding inname hou ik bij via de aparte app en waar ik eerst dacht dat dit “gedoe” zou zijn, vul ik het trouw elke dag in en wat gaat dat easy! Meten is weten en zoals Cindy zegt.... Je moet je lijf niet vullen maar voeden! Ik at gewoon altijd te kort! Door meer, gezonder en afwisselender te eten ben ik nu al 7 kg kwijt en dat ik 12 weken tijd! Vanmorgen was daar opeens mijn streefgewicht op de weegschaal! Yes!! Dus twijfel niet om aan de slag te gaan bij Cindy... Just Do It! Hier krijg je echt GEEN spijt van! ??"

Jasmijn


"Op vakantie gaan is altijd een fijn moment om naar uit te kijken, maar vond het dragen van korte broeken en bikini's altijd een ramp. Voelde me niet prettig en vooral bekeken, wat natuurlijk onzin is, maar ik was altijd mega onzeker over mezelf. Ben vorig jaar gestart bij Cindy en met haar hulp viel ik geleidelijk af, heb ik geleerd om structuur te krijgen in mijn dagelijks leven waardoor alles veel makkelijker werd. Merkte ook dat mijn spieren sterker werden en ik zelfs wat spieren zag verschijnen. Nu dit jaar weer de bikini aan, maar voel me er zoveel prettiger in dat ik eigenlijk niet kan wachten om in de auto te springen en naar Zuid Frankrijk te rijden. 🙂 Best bizar wat een jaar mentaal kan doen. Zelfs mijn man zei laatst; "Je straalt veel meer, ik zie dat je zelfvertrouwen hebt gekregen, mij boeide de extra kilo's niet zo, ik heb je altijd mooi gevonden, maar je stralende ogen daar word ik wel extra warm van" Tja een groter compliment kan ik niet krijgen denk ik dan. Ik kan oprecht iedereen Cindy aanraden! Ze is oprecht, ze wil je ten alle tijden helpen, ze begrijpt je, heeft kennis, haalt je uit die comfortzone en mede door haar eigen ervaring praat het ook veel makkelijker. En natuurlijk moet ik het zelf doen, maar iemand als back-up hebben is wel heel erg fijn. Dus ik ga monsterlijk genieten van onze vakantie, waarvoor dank ! :-D"

Kienne


Ik zag het getal op de weegschaal en baalde. Ook merkte ik dat ik na een week werken het weekend nodig had om weer bij te komen. Kortom, het was tijd om voor mijzelf te zorgen. Ik ben nu ondertussen al 12 weken bezig met het trainen bij Cindy. Door regelmatig contact te hebben over de app heb ik een eetpatroon gevonden dat ik makkelijk kan volhouden. Als ik even een dip heb kan ik altijd appen en komt Cindy met tips om weer terug in mijn patroon te komen. Qua sport word ik goed begeleid. Ik heb last van mijn nek/ schouder en we trainen nu de spieren eromheen. Ik kan eindelijk weer tennissen zonder dat mijn arm die dag erna niet meer wil. Ik kan aangeven wanneer het teveel impact heeft en dan passen we de oefeningen aan. Wat ik onwijs leuk vind is het snelle resultaat. Na drie weken trok ik weer jurkjes aan die ik een tijdje niet aan kon. Wauw, het paste alweer! Nu is mijn lichaam al zo veranderd dat ik weer mag shoppen! Opzoek naar mijn nieuwe maten. We gaan nog even door! Ik ben ontzettend blij met de goede begeleiding tijdens het sporten en de voeding.